Нового головного поліцейського області представив Сергій Князєв (ФОТО)

Сьогодні, 12 червня, під час робочого візиту до Кіровоградської області Голова Національної поліції України Сергій Князєв представив особовому складу нового керівника обласної поліції.

До цього полковник поліції Роман Козьяков працював на посаді заступника начальника Головного управління Нацполіції в Київській області, інформують Новини Кіровоградщини з посилання на департамент комунікації Нацполіції.

Сергій Князєв розповів, що новопризначений керівник працює в органах внутрішніх справ з 1994 року. Пройшов службу від звичайного оперуповноваженого карного розшуку у райвідділі до заступника начальника поліції Київщини.

Глава Нацполіції також повідомив, що полковник поліції Сергій Кондрашенко, який до цього очолював поліцію Кіровоградщини, переведений для подальшого проходження служби до центрального органу управління відомства.

Довідково:

Роман Козьяков народився у місті Київ. Розпочав службу в органах внутрішніх справ у 1994 році. Весь час працював в оперативних підрозділах поліції Києва. З 2002 року обіймав керівні посади у поліції Києва та Київщини.

З 2016 року – заступник начальника Головного управління Національної поліції в Київській області.