На Кіровоградщині оголосили конкурс на розробку логотипу з відзначення 100-річчя від дня народження Сухомлинського

Логотип буде візитівкою урочистих заходів з нагоди відзначення 100-річчя від дня народження видатного педагога та використовуватиметься в якості офіційної емблеми, сувенірної продукції тощо.

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Логотипом може бути будь-яка комбінація позначень (емблема, слова, літери, цифри, зображувальні елементи, комбінації кольорів), яка здатна передати унікальність події — 100-річчя від дня народження В.О.Сухомлинського; графічний, образотворчий або об'ємний знак, комбінований з зображенням, літерами, цифрами, словами або без них.

Вимоги до логотипа:
— оригінальність (зображення має бути особливим, не має наслідувати інші логотипи);
— асоціативність; художність та естетичність;
— композиційність (взаєморозташування графічних символів, тексту), кольорове рішення (не більше 5 кольорів);
— адаптивність (можливість використання логотипа в чорно-білому та кольоровому варіантах на різних носіях);
— універсальність;
— функціональність.

Конкурс проводиться у два етапи: І етап — до 1 липня 2018 року, ІІ етап — до 15 липня 2018 року. Один учасник може представити на Конкурс кілька проектів (але не більше трьох).

Для участі у І етапі Конкурсу надсилаються заявки за формою, що додається. Заявки, що не відповідають вказаним вимогам, не розглядатимуться.

Конкурсні роботи надсилаються або подаються на розгляд в електронному та друкованому вигляді до комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського», який розташований за адресою: вул. Велика Перспективна, 39, м. Кропивницький, 25006 та в електронному вигляді koippo@ukr.net (з поміткою «На конкурс»).

Конкурсна комісія розглядає подані учасниками заявки та визначає переможців І етапу

Конкурсу, які отримають допуск до ІІ етапу Конкурсу.

Переможців ІІ етапу Конкурсу, які посядуть І, ІІ та ІІІ місця, буде нагороджено цінними подарунками і дипломами обласної державної адміністрації.