В Олександрійському районі копи затримали двох розбійників (ФОТО)

Працівники поліції встановили особи зловмисників, причетних до розбійного нападу.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

Ними виявилися двоє жителів Олександрійського району, 17 та 19 років. Особи завдали потерпілій тілесних ушкоджень та заволоділи її майном. За такі дії їм може загрожувати покарання – від 7 років позбавлення волі.

До Олександрійського районного відділення поліції надійшло повідомлення жительки одного з сіл про те, що у вечірній час доби двоє невідомих осіб побили її, а потім забрали телефон, гроші і продукти харчування.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що до злочину причетні двоє односельців потерпілої.  Зловмисники проникли до будинку заявниці через незачинені вхідні двері та сховалися в одній із кімнат. В цей час жінка зайшла до помешкання і лягла відпочивати.

У подальшому спільники завдали господині оселі тілесних ушкоджень, від яких вона знепритомніла. Скориставшись безпорадним станом потерпілої, хлопці заволоділи її майном – мобільним телефоном, срібним ланцюжком, грошовими коштами. Після чого залишили місце вчинення кримінального правопорушення.

За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Молодшого зі зловмисників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, стосовно старшого вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Частину викраденого майна поліцейські вилучили.