В Олександрії поліцейські врятували чоловіка від самогубства

У місті Олександрії в одному з будинків місцевий житель намагався вистрибнути з балкону третього поверху.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

Повідомлення про подію надійшло до Олександрійського відділу поліції 9 травня близько опівночі від родички громадянина. Наряд групи реагування патрульної поліції у складі поліцейського ГРПП Романа Ільїна та бійця роти патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» Андрія Ардунатія негайно виїхали на місце пригоди.

Прибувши за вказаною адресою, працівники поліції побачили чоловіка, який вже переліз через балкон третього поверху та висловлював намір стрибнути вниз. Поліцейські почали розмовляти з 58-річним громадянином, який намагався скоїти самогубство.

Під час спілкування чоловік виявив бажання говорити лише з інспектором групи реагування патрульної поліції Дмитром Починком, який раніше працював на даній території обслуговування дільничним офіцером.

Менше ніж за 20 хвилин капітан поліції прибув на місце пригоди. Побачивши його, чоловік помітно заспокоївся і згодився на діалог. За деякий час поліцейський з колегами вмовили громадянина не чинити самогубство та повернутися до квартири.

Завдяки професійним діям та небайдужості правоохоронців вдалося уникнути трагедії.