В обласному центрі вихованці дитсадка отруїлися не через харчування в закладі

В обласному центрі п’ятеро вихованці дошкільного навчального закладу №29, яких госпіталізували до інфекційного відділення центральної міської лікарні з симптомами гострої кишкової інфекції, отруїлися не через харчування у дитсадку.

Про це повідомила начальник управління освіти Лариса Костенко на сторінці міськради у Фейсбук, інформують Новини Кіровоградщини.

— У дітей зареєстрували ротавірусну інфекцію. Це вірус, який передається повітряно-крапельним шляхом. Харчування у дошкільному закладі не причетне, – зазначила Лариса Костенко.

Лариса Костенко про результати розслідування отруєння у ДНЗ №29

П’ятьох вихованців Кpопивницького ДНЗ №29 «Чеpвона шапочка» госпіталізували до центpальної міської лікаpні з симптомами гостpої кишкової інфекції. Начальник міськуправління освіти Лариса Костенко — про результати розслідування інциденту

Posted by Міська рада міста Кропивницький on Thursday, 3 May 2018

 

Нагадаємо, в обласному центрі п’ятьох вихованців дитсадка „Червона шапочка” госпіталізували з симптомами гострої кишкової інфекції в Центральну міську лікарню з симптомами гострої кишкової інфекції. Серед хворих – двоє дітей з ясельної групи та троє з середньої. До інфекційного відділення їх госпіталізували протягом 28-29 квітня та 1 травня.