Поліцейські зловили крадіїв, які обібрали офіс Олександрійвської „районки” (ФОТО)

Поліцейські встановили осіб, які обікрали видавниче об’єднання Олександрівського району

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

У вчиненні кримінального правопорушення викрито двох жителів області, раніше судимих за крадіжки. Своїми діями злодії завдали матеріальної шкоди більше ніж на 20 тисяч гривень. За скоєне зловмисникам загрожує покарання до шести років позбавлення волі.

На початку березня та квітня поточного року до відділення поліції надійшли два повідомлення про викрадення майна з приміщення редакції районної газети.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особи зловмисників. Ними виявилися 30-річний житель обласного центру та 23-річний житель Знам’янського району.

Поки один із зловмисників пильнував на вулиці, аби не з’явилися сторонні особи, інший, пошкодивши віконне скло, проник до приміщення редакції, звідки виніс канцелярське приладдя, комп’ютерну техніку та інше майно. Викраденим злодії розпорядилися на власний розсуд.

Крім того, старший зловмисник підозрюється в причетності до ще одного факту крадіжки з редакції», — розповів т.в.о. начальника Олександрівського відділення поліції Іван Задорожний.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Зловмисникам повідомлено про підозру та старшому з них обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.