Міні-футбольне поле відкрили у Великій Висці

Майданчик у Великій Висці, розпочали будувати одним із перших– 12 квітня, тож логічно, що його також відкрили першим в області.

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

«За останні кілька років на Кіровоградщині було відкрито близько 20 таких спортивних майданчиків. У нинішньому році плануємо відкрити ще двадцять, десять із яких уже майже побудовані», сказав голова обласної державної адміністрації під час відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям. Сергій Кузьменко наголосив, що реалізація програми із будівництва спортивних майданчиків це одна із складових як державної програми, ініційованої Президентом України, так і місцевого регіонального проекту "Здоров'я наших дітей. За його словами: «… тільки у Знам'янському району у минулому році ми відкрили 2 подібні спортивні споруди. Цей проект складається із простих речей: якісне харчування, організація занять фізичною культурою та спортом, а також надання якісних медичних послуг дітям. Цим обласна влада разом із місцевою владою та соціально орієнтованим бізнесом займається протягом останніх років», — наголосив Сергій Кузьменко, зауваживши, що на черзі також відкриття нових шкіл і дитячих садочків.

Зразу ж після урочистого відкриття на новому полі розпочалося змагання із міні-футболу між 11 місцевими шкільними командами. Переможці турніру отримають подарунок від голови облдержадміністрації – набір футбольних м'ячів.