У Світловодську спіймана на крадіжці жінка поранина себе

У Світловодську жінка протягом одного дня намагалася вкрасти товари з двох магазинів на загальну суму близько 1500 гривень.

Про це Новини Кіровоградщини повідомили в Секторі комунікації поліції області.

В одній крамниці жінка намагалася пронести повз касу товари, не розрахувавшись. У її сумці було кілька комплектів жіночої білизни та косметика, на суму близько тисячі гривень. Як тільки працівники магазину попросили показати вміст сумочки та зателефонували в поліцію, відвідувачка дістала канцелярський ніж і нанесла кілька поранень собі. Карета швидкої допомоги доправила постраждалу в лікарню. Звідти вона втекла. А вже через деякий час зайшла до іншого магазину, де також намагалася винести сир, ковбасу та цукерки на загальну суму близько 500 гривень. Зловмисницю доправили в поліцію.

«Як з’ясували правоохоронці, підозрюваною виявилася 40-річна жителька обласного центру, яка вже неодноразово притягувалася до відповідальності за майнові злочини, — розповідає начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий. — До Світловодська жінка приїхала, аби зустрітись зі знайомим, та, проходячи повз торгівельний заклад, вирішила вчинити крадіжку».

Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.