У Петрівському районі громада отримає 3,5 мільйонів гривень

Петрівська райдержадміністрація і райрада підписали із приватним акціонерним товариством «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» угоду про соціально-економічне партнерство.

Попередня угода була підписана у минулому році, повідомили Новини Кіровоградщини в ОДА.

У 2018 році в рамках угоди запланували капітально відремонтувати четвертий поверх головного корпусу центральної райлікарня, реконструювати нежитлову будівлю під сільську лікарську амбулаторію у селі Козацьке, капітально відремонтувати будівлю фельдшерсько-акушерського пункту у селі Червонокостянтинівка, реконструювати спортмайданчик для міні-футболу зі штучним покриттям в Іскрівській школі. Також реконструювати мультиспортивного комплекс ДЮСШ «Олімп» в Петровому, облаштувати та озеленити паркову зону у селі Новий Стародуб, територію районного Будинку культури, придбати спеціалізовану техніки для посипання доріг піщано-сольовою сумішшю для КП «Господар ІК» Луганської сільської ради.

Також планується співфінансування проектів-переможців конкурсу на кращий проект в рамках районної програми взаємодії «Майбутнє – спільна справа», який стартує в квітні.

Всього ПрАТ «ЦГЗК», відповідно до Угоди профінансує 3,5 млн грн.