Рейдові групи слідкуватимуть у Кіровограді за чистотою поблизу торговельних об'єктів

Цього тижня у Кіровограді починається друга фаза суботника.

Про це повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

Під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович дав доручення керівникам районів, головного управління житлово-комунального господарства міської ради та ЖЕО до суботи проаналізувати та визначитись, який фронт роботи ще необхідно виконати до кінця місяця. Очільник міста зауважив, що особливої уваги потребує промислова зона — вулиці, дороги та під'їзди до Балашівського промвузла, а також магістральні вулиці, що з'єднують мікрорайони міста.

— Звертаю увагу Спеціалізованої інспекції щодо контролю за розчисткою промислової зони обласного центру від амброзії, — зауважив Андрій Райкович — І нарешті, окремо я хочу звернути увагу на майданчик напроти “Сільпо”. Центр міста, жвава торгівля, але ж порядку немає! Яма на ямі під кожною машиною і нікого це не хвилює! А поруч — ошатний Чорнобильський скверик, там мами з дітками гуляють, там гарні квіти, там пам'ятник. Тільки дійти туди треба через увесь цей занедбаний простір.

Заступник міського голови Олександр Грабенко отримав завдання попрацювати з орендарями, які впродовж літа повинні відремонтувати весь майданчик навколо магазину. Керівництву управління торгівлі та побутового обслуговування населення доручено організувати рейди містом і перевірити, у якому стані орендарі утримують прилеглі території біля своїх торговельних об'єктів.