Кіровоградські школярі написали побажання у «Книзі миру»

Дружина Президента України Марина Порошенко у рамках робочого візиту разом зі школярами Кіровограда, чиї батьки захищають територіальну цілісність на Сході України, вписали нові сторінки у загальнонаціональний проект «Книга Миру».

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Кіровоградська область стала двадцять першим регіоном, діти якого долучилися до побажань про мир і спокій у нашій державі. Новий розділ у «Книгу Миру» вписали учні школи №16 Кропивницького. Саме у цьому навчальному закладі свого часу вчився захисник України Сергій Гришин, який загинув під час бойових дій у зоні АТО.

Марина Порошенко відзначила, що проект «Книга Миру» започаткований у 2014-му році, коли розпочалося військове вторгнення на територію нашої держави, і тисячі найкращих синів та доньок України встали на її захист. – Це справжні патріоти і захисники, які сьогодні оберігають мирне небо та спокій на нашій землі, – зазначила дружина Президента України.

На згадку про сьогоднішню зустріч школярі вручили Першій леді виготовлені власноруч подарунки.

Також у навчальному закладі дружині Президента України презентували міський проект «Майбутній захисник Вітчизни», який реалізується у рамках військово-патріотичного виховання. Учитель Сергій Савенко, який викладає «Захист Вітчизни», не лише теоретично, а й на практиці навчає дітей надавати першу долікарську допомогу, користуватися зброєю. За сприяння управління освіти міської ради міста було придбано мультимедійний комплекс та перший в Україні інтерактивний лазерний тир.