У Новоархангельському районі дитина провалилася в яму (ФОТО)

На Кіровоградщині працівники поліції врятували 9-річного хлопчика, який провалився під сніг у яму для зберігання овочів.

Про це розповів на своїй сторінці в Фейсбук керівник поліції області Сергій Кондрашенко, інформують Новини Кіровоградщини.

Подія трапилася у Новоархангельському районі. Хлопчик вирушив кататися на санчатах, але замість гірки чомусь опинився на засніженому городі. Він провалився у триметрову яму для зберігання овочів, з якої самостійно вибратися не зміг. Малий почав кликати на допомогу, але через значну відстань від будинків, його ніхто не почув.

Не дочекавшись онука з прогулянки, на пошуки Дениса вирушила бабуся. Втім хоч щось дізнатися про дитину від односельців так і не змогла, тому схвильована жінка викликала поліцейських.

«На місце прибула група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, працівники інших підрозділів. Оглядаючи територію розгледіли на снігу дитячий слід. Орієнтуючись по ньому, поліцейські дійшли до прірви, з якої було чутно крик про допомогу.

Почувши голоси людей, Денис почав щосили кликати до себе рятівників. Правоохоронці дістали малого, закутали в поліцейський бушлат, доправили його додому.