У Кіровограді школи обслуговуватимуть конкретні території

За закладами загальної середньої освіти в обласному центрі закріпили території обслуговування.

Про це повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

Виконавчий комітет міської ради Кропивницького своїм рішенням закріпив території обслуговування за закладами загальної середньої освіти міста.

Як повідомила начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко, у 2018/2019 навчальному році прийом першокласників до шкіл здійснюватиметься у відповідності до Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 року. Діти, які не проживають в зоні обслуговування закладу освіти, зможуть бути зарахованими до нього у випадку наявності вільних місць.

Виконком доручив управлінню освіти організувати роботу, пов’язану з обліком дітей шкільного віку та учнів, а служба у справах дітей, житлово-експлуатаційним організаціям, квартальним комітетам, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків мають надавати інформацію про дітей шкільного віку, які не залучені до навчання у закладах загальної середньої освіти.

Із територіями обслуговування закладів освіти у місті можна ознайомитися за цим посиланням.

Про особливості зарахування першокласників до шкіл міста у 2018 році говоритимемо з начальником управління освіти міської ради Ларисою Костенко під час вівторкової прес-конференції у міській раді 03 квітня.