У Кіровограді презентували регіональне Представництво Офісу із залучення та підтримки інвестицій

????????????????????????????????????

На Кіровоградщині перебувають представники регіонального Представництва Офісу із залучення та підтримки інвестицій (UkraineInvest) у Центральній Україні Станіслав Базалєєв та Віталій Мазур.

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Під керівництвом заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Світлани Лобанової відбулась зустріч представників Офісу з керівниками місцевих органів влади Кіровоградщини, підприємств, установ і організацій, під час якої було презентовано основні напрями діяльності регіонального Представництва.

Офіс із залучення та підтримки інвестицій «UkraineInvest», який є консультаційно-дорадчим органом, підпорядкованим Кабінету Міністрів України, було створено в жовтні 2016 року. Його регіональне Представництво у Центральній Україні, що охоплює Кіровоградську, Вінницьку, Одеську, Черкаську та Хмельницьку область, розпочало роботу в кінці минулого року.

Під час презентаційної зустрічі представники Офісу відзначили, що основні його функції – пошук і підготовка об’єктів інвестування, спілкування з потенційними іноземними інвесторами, допомога їм у оформленні дозвільних документі, а також супровід інвесторів, які вже працюють на території держави, надання їм допомоги у вирішенні проблем і налагодженні комунікації з місцевою владою.

Світлана Лобанова у свою чергу підкреслила, що на Кіровоградщині значна увага приділяється інвестиційній діяльності – проводиться щорічна Міжнародна агропромислова виставка «AGROEXPO», Мiжнaродний iнвестицiйний форум. «Центрaльно-укрaїнський iнвестицiйний день», працює Агенція регіонального розвитку. Посадовець також відзначила, що в обласному бюджеті цього року закладено непоганий ресурс на підтримку малого бізнесу – 1 мільйон гривень та на заходи з розвитку міжнародного іміджу та інвестиційної діяльності – майже 1 мільйон 600 тисяч гривень. Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації висловила сподівання на результативну співпрацю із регіональним Представництвом Офісу із залучення та підтримки інвестицій (UkraineInvest) у Центральній Україні.

Презентаційна зустріч продовжилась у формі конструктивного діалогу з представниками місцевих органів влади та бізнесу. Учасники зустрічі обговорили питання подальшої співпраці та обмінялися контактами.