У Долинській гімназії відремонтують три спортзали у рамках проекту «Здоров'я наших дітей»

Під час робочої поїздки до Долинського району голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко завітав у навчально-виховний комплекс "Долинська гімназія – ЗШ І-ІІІ ступенів № 3.

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

НВК є опорним, до якого приєднано три філії: Марфівська школа І-ІІ ступенів, Варварівська І-ІІ ступенів та Богданівська І ступеня. Безпосередньо у опорній школі навчається більше семисот дітей. Директор опорного навчального закладу Інна Свічкарьова відзначила голові облдержадміністрації, що школа та її філії мають потужний педагогічний колектив. Тож не випадково учні школи займають призові місця у районних, обласних та всеукраїнських заходах та олімпіадах.

Директор школи також відзначила, що завдяки послідовним крокам обласної та районної влади вдалося значно покращити матеріально-технічну базу. Функціонує 3 комп’ютерних класи, кабінети фізики, біології тощо, класи оснащені мультимедійними комплексами.

Та одним із головних заходів, що вдалося вирішити — це капітально відремонтувати покрівлю блоку початкової школи та переходів у 2017 році. До цього, як сказала Інна Свічкарьова, третій поверх школи заливало і навчально-виховний процес взагалі неможливо було проводити. Наразі там чисті, по-сучасному облаштовані шкільні класи. Голова облдержадміністрація особисто пересвідчився, завітавши до кількох навчальних кімнат, де поспілкувався як із школярами, так і з педагогами. До речі, під час спілкування із старшокласниками він пообіцяв допомогти із придбанням комплекту волейбольних м'ячів для шкільної команди.

Голова районної державної адміністрації Сергій Омельченко наголосив, що місцева влада у рамках реалізації проекту голови облдержадміністрації «Здоров'я наших дітей», одним із напрямків якого є розвиток занять дітей спортом, запланувала у нинішньому році відремонтувати три спортивних зали навчально-виховного комплексу №3. Депутатський корпус районної ради підтримав ініціативу РДА і з районного бюджету уже виділено 600 тис гривень. Як зауважила директор школи, через тиждень мають розпочатися ремонтні роботи.

«Проектно-кошторисна документація готова, із підрядниками обумовлено хід проведення робіт. Зараз педагогічний колектив разом із учнями розробляють дизайн оформлення зали. Плануємо, що за 2 місяці ремонт зробимо», — сказала Інна Свічкарьова.