Селищно-районний ЦНАП відкрили у Добровеличківці

У Добровеличківці відкрили об'єднаний селищно-районний ЦНАП.

Про це повідомляєься на сайті Кіровоградської ОДА.

У відкритті центру надання адміністративних послуг взяли участь голова районної державної адміністрації Василь Смаглюк, голова районної ради Людмила Корнієнко, голова місцевої селищної ради Ірина Погрібніченко, депутати районної ради та представники громадськості.

Голова РДА Василь Смаглюк подякував усім, хто взяв активну участь і долучився до відкриття першого на Кіровоградщині об'єднаного селищно-районного ЦНАПУ. За його словами, відкриття такого центру є зразком злагодженої взаємодії між місцевою виконавчою владою та органами місцевого самоврядування. Саме завдяки цьому за невеликий проміжок часу вдалося відремонтувати і привести приміщення у відповідність до відповідних вимог.

Центр розміщений на першому поверсі райдержадміністрації, має зручний доступ для відвідувачів, забезпечений сучасною комп’ютерною технікою, що дозволяє мешканцям району у найкоротші терміни отримати весь комплекс послуг, починаючи з реєстрації місця проживання, звернення до селищної ради, запис на прийом до посадовців, адміністративні послуги органів державної влади тощо.

У рамках відкриття Центру надання адміністративних послуг було підписано меморандум про співпрацю щодо організації надання адміністративних послуг між районною державною адміністрацією та селищною радою й визначено перелік послуг, які будуть надаватися.