Лави патрульної поліції поповнилися 17 новачками (ФОТО)

Сьогодні, 12 березня, на вірність українському народові урочисто присягнули 17 патрульних поліцейських.

Про це повідомляється на сторінці Патрульної поліції Кіровоградської області у Фейсбуці.

Новобранці успішно пройшли усі етапи відбору та 4-місячне навчання у м. Вінниця. Вже ввечері нові інспектори разом з досвідченими колегами вийдуть на своє перше патрулювання , аби служити суспільству, протидіяти злочинності, підтримувати публічну безпеку та порядок.

Начальник Управління патрульної поліції в Кіровоградській області привітав колег та побажав успіхів у нелегкій, але почесній службі: «Сьогодні, після виголошення присяги ви берете на себе відповідальність забезпечувати правопорядок в Державі, мир та спокій громадян. Вірю, що набуті під час підготовки знання й навички, а також досвід колег, з якими ви пліч-о-пліч нестимете службу, допоможуть вам стати справжніми професіоналами».

До привітань приєдналися заступник начальника ГУ Національної поліції в області Дмитро Ткачонок та заступник командира полку спеціального призначення Олексій Андрусевич.

Новообрані інспектори пройшли жорсткий відбір до лав патрульної поліції: тестування, співбесіди, первинне навчання , освоїли тактичну та вогневу підготовки, опанували навички надання домедичної допомоги, відпрацювали практичні навички.

«Ми готові стояти на захисті прав та свобод громадян, боротися із вуличною злочинністю, попереджувати правопорушення та рятувати життя», — з впевненістю запевнив новобранець патрульної поліції Андрій Чоботар.

Поповнення в лавах патрульної поліції Кіровоградської області. Вітаємо новобранців у нашій великій та дружній...

Posted by Патрульна поліція Кіровоградської області on Monday, 12 March 2018