Кіровоградським парам пропонують позмагатися у шоу «Мій зможе»

15 березня о 14.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтваім. Є.Маланюка запрошує на черговий захід бібліостудії «Зекрану в реальність». Феєричне та місцями ектремальне шоу закоханих пар «Мій зможе!».

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили організатори заходу.

«Мій зможе!» — це весела гра, де закохані пари ведуть боротьбу за головний приз – Сертифікат на романтичну вечерю. При цьому, основну роботу доведеться виконувати чоловікам, а від жінок потрібний азарт, впевненість у своєму супутнику та почуття гумору. Від того, наскільки сильно вона у нього вірить та знає, на що він здатен, залежатиме їх спільний успіх!

Учасниками конкурсної програми стануть закохані молоді пари з різних навчальних закладів міста – Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка; Медичного факультету Донецького національного медичного університету; Машинобудiвногоколеджу КНТУ та інших закладів.

Кожен з учасників шоу «Мій зможе!» отримає можливість взяти участь в божевільних конкурсах — пройти на високих шпильках, розібратися вжіночій косметиці або ж спробувати екстремальну їжу. Звичайно, ведучі будуть допомагати їм в конкурсах, але від цього учасникам наврядчи стане легше). Як би не склалась боротьба, усі пари обов’язково отримають подарунки від партнерів заходу.