Через порив в обласному центрі ще декілька будинків залишаться без води (Відео)

Як повідомляли Новини Кіровоградщини, через порив на водогоні у мікрорайоні Ковалівки на вулиці Вокзальна 31, вісім багатоповерхівок залишилися без води.

Затопило підвали, гаражі та колодязі, йдеться в сюжеті каналу „Кіровоград”.

Порив стався близько другої години ночі. Трубу прорвало біля сміттєвих баків, що знаходяться позаду дитячої стоматполіклініки. Хлюпіт води почули місцеві жителі приватного будинку Микола та Лідія Берези. Вода стікає по вулицях: Андріївська, 12 та Глиняна. Гаражі, розташовані між цими вулицями, теж заливає. Олександр Рябець говорить, всі запаси, що були у підвалі гаража опинилися під водою. Для технічних потреб люди набирають воду у каністри та відра у місці, де вода бурлить найбільше.

Аби відкачати воду, необхідно відключити від водопостачання ще кілька будинків, повідомила директор водоканалу «Дніпро-Кіровоград» Валентина Давидчук. Відновити водопостачання планують сьогодні.

Порив водогону

Люди – без води, продукти – у воді. Через порив на водогоні у мікрорайоні Ковалівки по вулиці Вокзальній 31, що біля дитячої стоматполіклініки, вісім багатоповерхівок залишилися без води. Натомість підвали, гаражі та колодязі затопило. Докладніше – Марія Староста розповість.

Posted by Канал "Кіровоград" on Monday, 19 March 2018