Більше 2 млн гривень сплатити підприємці за торгівлю підакцизними товарами

Як повідомили у ГУДФС в області  за перші два місяці поточного року місцеві бюджети Кіровоградщини отримали 2 млн 187,2 тис. грн плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у ГУ ДФС в області.

Надходження до рівня минулого року зросли на 78 тисяч, доведений індикатив виконано на 121,5 відсотків.

Протягом січня-лютого 2018 року фіскальною службою області кіровоградським платникам видано 547 ліцензій на право роздрібної торгівлі підакцизною продукцією. Зокрема, на реалізацію алкоголю підприємці отримали 294 ліцензій, тютюнових виробів – 253. У той же час анульовано 88 ліцензій та призупинено 25.

В той же час, анульовано дію 3 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 1 ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями за порушення вимог щодо заборони продажу алкогольних напоїв особам, які не досягли 18 років.

Інформація про діючі ліцензії знаходиться у відкритому доступі та постійно оновлюється на субсайті територіальних органів ДФС у Кіровоградській області за посиланням:http://kr.sfs.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy/.