Від грипу померла жінка з Новгородківського району (Відео)

Від грипу померла 45-річна жінка з Новгородківського району

Про це повідомляє канал „Кіровоград”.

У хворої виявили грип типу Б. Торік за аналогічний період на грип захворіли понад тисячу жителів. З них два випадки були летальні.

Заступник обласного лабораторного центру Надія Оперчук повідомила, що хвора не була щеплена. У важкому стані її доставили у реанімаційне відділення. У неї діагностували правосторонню пневмонію, набряк легенів. Через те, що у лікарню жінка звернулась на сьомий день, врятувати її не вдалось. Це третій в Україні летальний випадок внаслідок грипу цьогоріч.

Як повідомляли Новини Кіровоградщини, це перший зареєстрований випадок грипу в області цього року.

Грипп

На Кіровоградщині від грипу померла жінка. Це перший зареєстрований випадок в області цього року. У хворої виявили грип типу Б. Торік за аналогічний період на грип захворіли понад тисячу жителів. З них два випадки були летальні. Заступник обласного лабораторного центру Надія Оперчук повідомили, що хвора 45- річна жителька Новгородківського району не була щеплена. У важкому стані її доставили у реанімаційне відділення. У неї діагностували правосторонню пневмонію, набряк легенів. Через те, що у лікарню жінка звернулась на сьомий день, врятувати її не вдалось. Це третій в Україні летальний випадок внаслідок грипу цьогоріч.

Posted by Канал "Кіровоград" on Wednesday, 28 February 2018