У Кіровоградському районі чоловік дорогою з колонії вбив жінку (ФОТО)

У Кіровоградському районі 29-річний зловмисник серед ночі зламав вікно, вдерся до приміщення будинку, аби його обікрасти.

Господиня перебувала вдома і відпочивала в сусідній кімнаті, повідомили Новини Кіровоградщини в Секторі комунікації поліції області.

38-річна жінка кинулася обороняти своє майно, однак сили були нерівними. Лише за місяць родичі звернулися з заявою про її зникнення до поліцейських. За декілька діб оперативникам вдалося вийти на слід підозрюваного. Як з’ясувалось, уродженець обласного кілька років тому отримав покарання у вигляді позбавлення волі та відбував його у виправній колонії однієї зі східних областей. На непідконтрольній території в’язня тримати до завершення терміну не стали. Зловмисник повернувся додому і дорогою до цивільної дружини вирішив підзаробити грошей, вибравши метал із будинку, який першим трапився на його шляху.

Позбавивши людину життя, з місця пригоди чоловік пішов не відразу. Спочатку розібрав металеві фрагменти плити, демонтував труби опалення, обнишпорив усі речі в пошуках готівки та розібрав телевізор, з якого дістав запчастини з кольоровим металом і лише потім зачинив двері ключем та втік.

«Після пригоди зловмисник оселився на території Олександрійського району, слідкував за тим, коли ж з’явиться інформація про пригоду, та через відсутність новин, врешті, заспокоївся і став жити звичним життям. Коли в його помешкання постукали поліцейські, до зустрічі з ними виявився не готовим і навіть намагався сховатися. Підозрюваного у вбивстві оперативникам довелося діставати з шафи. Чоловік сподівався лишитися непоміченим серед вішаків і купи одягу», — розповів начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко.

Нині підозрюваному оголосили підозру у скоєні вбивства та розбійного нападу. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.