Сварка між двома олександрійцями завершилася смертю одного з чоловіків

Поліцейські затримали жителя області, якого підозрюють у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

За попередніми даними, конфлікт, що призвів до трагічних наслідків, виник між чоловіками під час розпиття алкогольних напоїв. За вчинене зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Повідомлення про смерть 48-річного містянина до Олександрійського відділу поліції надійшло 9 лютого. Правоохоронці негайно виїхали на місце для з’ясування обставин події.

«Менше ніж за добу, провівши ряд слідчо-розшукових заходів, поліцейські встановили особу, причетну до злочину. Ним виявився 26-річний, раніше судимий мешканець міста. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. У даний час стосовно нього обирається запобіжний захід тримання під вартою», — розповів т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.

Під час вживання алкогольних напоїв між чоловіками виник конфлікт, в ході якого один із них завдав іншому травм, що виявилися для потерпілого несумісними з життям.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.