Рятувальники влаштували тактичні навчання в обласній лікарні (ФОТО)

Сьогодні, 15 лютого, в обласному центрі відбулись тренувальні тактичні навчання з особовим складом 1-го Державного пожежно-рятувального загону та аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області з ліквідації надзвичайної ситуації на об’єкті з масовим перебуванням людей – Кіровоградська обласна лікарня.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у прес-службі У ДСНС в області.

Тренування в Кіровоградській обласній лікарні пройшли відповідно до плану навчань та тактичного задуму, а саме: через коротке замикання електромережі в приміщенні головного корпусу на 9-му поверсі виникла пожежа меблів та облицювання стін. Умовна пожежа швидко поширюється і до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів складає площу 50 м2. При цьому спостерігається сильне задимлення у приміщеннях.

З урахуванням тактичної характеристики та пожежної небезпеки об’єкта, визначивши напрямок ведення оперативних дій, способи та методи ліквідації пожежі, провівши оперативний розрахунок сил та засобів, необхідних для ліквідації НС, керівники та особовий склад 1-го ДПРЗ м. Кропивницький та АРЗСП Управління ДСНС в області відпрацювали тренування, успішно виконавши поставлені задачі.