На Кіровоградщині біометричні паспорти видають із затримкою (Відео)

Через ажіотаж, який виник після ухвалення безвізового режиму, біометричні паспорти почали видавати із затримкою.

Місяць тому на поліграфкомбінаті «Україна» запустили додаткову лінію персоналізації документів для пришвидшення виготовлення закордонних паспортів, йдеться в сюжеті каналу „Кіровоград”.

Передусім роблять документи, які подавали в терміновому порядку. Коли ситуація з термінами видачі паспортів стабілізується, в обласному управлінні державної міграційної служби поки не знають. Вплинути можуть лише на зменшення черг для подачі документів.

Торік майже 60 тисяч жителів Кіровоградщини подали заявки на отримання біометричних паспортів. Це в два з половиною рази більше, ніж у 2016 році.

Паспорти

Майже 60 тисяч жителів Кіровоградщини торік подали заявки на отримання біометричних паспортів. Це в два з половиною рази більше, ніж у 2016-му. Через ажіотаж, який виник після ухвалення безвізового режиму, паспорти почали видавати із затримкою. Місяць тому на поліграфкомбінаті "Україна" запустили додаткову лінію персоналізації документів для пришвидшення виготовлення закордонних паспортів. Чи допомогло це зі скороченням термінів отримання паспортів в області – з’ясовував Сергій Михайлін.

Posted by Канал "Кіровоград" on Tuesday, 20 February 2018