Кіровоградські патрульні влаштували акцію «Збережи життя коханим людям» (ФОТО)

Сьогодні, 14 лютого, патрульні вирішили підтримати Всеукраїнську акцію #Керуй та ініціювали свій захід – «Збережи життя коханим людям».

Про це повідомляється на сторінці Патрульної поліції Кіровоградської області у Фейсбуці.

Від самого ранку патрульні поліцейські шукали надійних водіїв та пішоходів аби привітати їх з Днем закоханих, подарувати тематичні яскраві наліпки та впевнитися, що вони знають основні правила дорожнього руху, адже саме від дотримання правил безпеки на дорозі залежить життя кожного з нас.

«Сьогодні чудове свято – День всіх закоханих. І ми раді саме цього дня нагадати жителям обласного центру про основні правила дорожнього руху, подарувати їм гарний настрій, а разом з тим креативну наліпку та головний атрибут свята – «валентинку», — коментує інспектор патрульної поліції Вікторія Грінченко.

І водії і пішоходи від такої уваги патрульних в захваті. Всі вони дякували охоронцям порядку за роботу та обіцяли більше ніколи не порушувати правила дорожнього руху.

До сьогоднішньої акції долучилися близько 250 містян.

Нагадаємо, приєднатися до акції #Керуй_Кропивницький можуть всі бажаючі. Для цього необхідно завітати до УПП в Кіровоградській області та обрати собі наліпку. Жовтий стікер потрібно наклеїти на свій транспортний засіб і ніколи більше не порушувати правила дорожнього руху.

У День святого Валентина інспектори патрульної поліції ініціювали акцію «Збережи життя коханим людям»Сьогодні, 14 люто...

Posted by Патрульна поліція Кіровоградської області on Wednesday, 14 February 2018