Кімнату соціалізації створюють в обласному госпіталі (Відео)

Кімнату соціалізації створюють в обласному госпіталі для ветеранів війни.

У ній лікуватимуть учасників АТО з хворобами опорно-рухового апарату та центральної нервової системи, йдеться в сюжеті каналу «Кіровоград». 

Нині тривають ремонтні роботи. Палату реконструюють в однокімнатну квартиру, де буде кухня, душ, шафа для розробки дрібної моторики, а також місце для проживання родичів. За словами головного лікаря  Геннадія Сябренка,  умови максимально наближені до домашніх потрібні для довготривалої реабілітації бійців та адаптації до життя після важких поранень та контузій.

Проект фінансується європейським командуванням Збройних Сил США за підтримки посольства Сполучених Штатів України.

Кімнатf соціалізації

Кімнату соціалізації створюють в обласному госпіталі для ветеранів війни. В ній лікуватимуть учасників АТО з хворобами опорно-рухового апарату та центральної нервової системи. Нині тут тривають ремонтні роботи. Палату реконструюють в однокімнатну квартиру, де буде кухня, душ, шафа для розробки дрібної моторики, а також місце для проживання родичів. За словами головного лікаря медзакладу, такі умови — максимально наближені до домашніх — потрібні для довготривалої реабілітації бійців та адаптації до життя після важких поранень та контузій. Проект фінансується європейським командуванням Збройних Сил США за підтримки посольства Сполучених Штатів України.

Posted by Канал "Кіровоград" on Monday, 5 February 2018

Фото з Фейсбук: Анна Колєва.