У Новоукраїнському районі попрощалися із загиблим бійцем АТО (ФОТО/ВІДЕО)

Військовослужбовця 57-ї мотопіхотної бригади Віктора Сухіна провели в останню путь у селі Димине Новоукраїнського району.

Про це повідомляється на сторінці каналу «Кіровоград» у Фейсбуці.

Солдат 34-го батальйону загинув 10 січня в районі Пісків на Донеччині.

Віктор разом із побратимом виконував бойове завдання в бронетанковій машині. Під час переправи через річку підірвались на вибухівці. Вибух був такої сили, що машину розірвало на шматки. Попрощатися із солдатом прийшли рідні, бойові побратими та односельчани. Віктору Сухіну було 38-ім. Він встиг прослужити в зоні АТО півтора місяці. У чоловіка залишилася дружина і малолітня донька.

Прощання з бійцем

Військовослужбовця 57-ї мотопіхотної бригади Віктора Сухіна провели в останню путь у селі Димине Новоукраїнського району. Солдат 34-го батальйону загинув 10 січня в районі Пісків на Донеччині. Віктор разом із побратимом виконував бойове завдання в бронетанковій машині. Під час переправи через річку підірвались на вибухівці. Вибух був такої сили, що машину розірвало на шматки. Попрощатися із солдатом прийшли рідні, бойові побратими та односельчани. Віктору Сухіну було 38-ім. Він встиг прослужити в зоні АТО півтора місяці. У чоловіка залишилася дружина і малолітня донька.

Posted by Канал "Кіровоград" on Monday, 15 January 2018