У Кіровограді КП «Електротранс» обслуговуватиме сім автобусних маршрутів

У міській раді відбулося перше засідання конкурсної комісії з визначення перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування під головуванням заступника Олександра Мосіна.

Про це повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

У засіданні взяли участь члени конкурсної комісії, до складу якої входять представники громадських організацій, контролюючих органів і органів виконавчої влади та керівники підприємств-перевізників ПП «Автобаз-Кіровоград», КТ «Автолегіон-Варванської Ю.В.», ТОВ «Кіровоград-Євро-Транс», КП «Електротранс» Міської ради міста Кропивницького», що подали документи на участь у конкурсі.

За результатами проведеного конкурсу та результатами голосування конкурсним комітетом до участі допущено КП «Електротранс» Міської ради міста Кропивницького» та визначено його перевізником за міськими автобусними маршрутами № 103, 104-а, 111-Б, 116, 118, 123, 274 терміном на 5 років.

Підприємств-претендентів ПП «Автобаз-Кіровоград», КТ «Автолегіон-Варванської Ю.В.», ТОВ «Кіровоград-Євро-Транс» до участі в конкурсі не допущено, у зв’язку з невідповідністю наданих документів вимогам чинного автотранспортного законодавства.

Як повідомив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Олександр Вергун, конкурсна комісія виявила, що на підприємствах, які виявили бажання обслуговувати автобусні маршрути № 14 та № 18, офіційно працевлаштована недостатня кількість водіїв та не вистачає для забезпечення виконання умов конкурсу офіційно оформлених автобусів.

У той же час, присутній на засіданні конкурсної комісії депутат міської ради Олександр Шамардін висловив своє обурення якістю перевезення пасажирів на маршрутах, які обслуговують мешканців Великої Балки, Катранівки, Кущівки та Завадівки. Олександр Шамардін запропонував членам комісії при визначенні переможців конкурсу обов’язково враховувати досвід і якість роботи перевізників за попередній період.