У Добровеличківці дільничний офіцер врятував чоловіка (Відео)

У Добровеличківці дільничний офіцер поліції врятували 34-річного чоловіка.

Події відбувалися в центрі селища, повідомили Новини Кіровоградщини в Секторі комунікації поліції області.

Чоловік середнього віку гучно вигукнув і впав на землю. Доки ошелешені перехожі спостерігали за ситуацією, в кількох метрах від місця події перебував керівник сектору превенції Добровеличківського відділення поліції Артем Мниха. Він підбіг до потерпілого, спробував привести чоловіка до тями, а коли побачив що той знаходиться в напівсвідомому стані і очевидно переживає епілептичний напад, правильно зорієнтувався в складній ситуації.

Артем дістав із кишені куртки ключі, ними розтиснув чоловіку щелепи та вивільнив дихальні шляхи, чим і врятував його від асфіксії. У цей момент на допомогу поліцейському прийшов колега Олександр Гненний. Разом вони привели чоловіка до тями та дочекалися приїзду реанімаційної бригади швидкої медичної допомоги.

— У таких ситуаціях важливо починати «діяти» негайно. Кожна хвилина зволікання може коштувати комусь життя. Врешті, коли громадяни у складній ситуації бачать поряд людину у поліцейській формі – цілком покладаються на неї, тож підвести їх очікування і довіру жоден із нас не має права, – запевняє Артем Мниха.