Тіла загиблих із Кабула у Київ доставлять у середу (Відео)

Семеро загиблих українців стали жертвами теракту в Афганістані.

Як повідомляли Новини Кіровоградщини, серед них працівники авіакомпанії МААК «Урга», що базується в обласному центрі.

Це командир повітряного судна Олександр Дикий та інженер з технічного обслуговування повітряних суден Валерій Кардаш. Їх тіла із Кабула у Київ доставлять у середу, йдеться в сюжеті каналу «Кіровоград».

Загалом у готелі, на який напали терористи, перебували два екіпажа авіакомпанії із Кіровограда, повідомив перший заступник генерального директора МААК «Урга» Валерій Болотнов. Ті, кому вдалось врятуватися, зараз у безпеці.

Нагадаємо, 20 січня терористи з угрупування «Талібан» вчинили атаку на готель «Інтерконтиненталь» у Кабулі.

Загиблі в Афганістані

Семеро загиблих українців стали жервами теракту в Афганістані. Серед них — працівники кропивницької авіакомпанії МААК «Урга». Сталося це 20-го січня. Терористи з угрупування «Талібан» вчинили атаку на готель «Інтерконтиненталь» у Кабулі. В Міністерстві закордонних справ України підтвердили загибель сімох українців. Кропивницька авіакомпанія МААК «Урга» повідомила про двох загиблих співробітників.Це командир повітряного судна Олександр Дикій. Та інженер з технічного обслуговування повітряних суден Валерій Кардаш. Їх тіла із Кабула у Київ доставлять у середу. Загалом у готелі, на який напали терористи, перебували два екіпажа авіакомпанії із Кропивницького, повідомив перший заступник генерального директора МААК «Урга» Валерій Болотнов. Ті, кому вдалось врятуватися зараз у безпеці.

Posted by Канал "Кіровоград" on Monday, 22 January 2018