Кожна друга мешканка обласного соціального центру матері та дитини — випускниця інтернату (Відео)

Кожна друга мешканка обласного соціального центру матері та дитини — випускниця інтернату.

За п'ять з половиною років його існування у закладі свою тимчасову домівку знайшли 92 жінки , які опинилися у складних життєвих обставинах, повідомляє канал «Кіровоград».

У Центрі можуть жити жінки на сьомому-дев'ятому місяці вагітності та матері із дітьми віком до півтора року. Головне завдання центру — профілактика соціального сирітства. За час проживання жінки отримують психологічну, медичну, соціальну, правову допомогу та безкоштовний дах над головою.

Центр матері і дитини

Кожна друга мешканка обласного соціального центру матері та дитини — випускниця інтернатного закладу. За п»ять з половиною років його існування тут свою тимчасову домівку знайшли 92 жінки , які опинилися у складних життєвих обставинах. Центр призначений для проживання жінок на сьомому-дев»ятому місяці вагітності та матерів із дітьми віком до півтора року. Головним його завданням — є профілактика соціального сирітства. Тому за час проживання жінки тут отримують психологічну, медичну, соціальну та правову допомогу, а головне безкоштовний дах над головою. Тему продовжить Ольга Склярук.

Posted by Канал "Кіровоград" on Wednesday, 10 January 2018