В обласному центрі обрали запобіжний захід підозрюваному у вбивстві чоловіку

Чоловікові, підозрюваному у жорстокому вбивстві 48-річного жителя обласного центру – свого знайомого, обрали максимальну міру запобіжного заходу.

Слідчий суддя Кіровського районного суду підтримав позицію прокуратури та призначив йому запобіжний захіж у у виді тримання під вартою без можливості внесення застави, повідомила Новини Кіровоградщини прес-служба прокуратури області.

Підозрюваний понад рік переховувався від слідства та намагався приховати сліди злочину.Затриманому інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу Укрaїни. Сaнкцією стaтті передбaчене покaрaння у вигляді позбaвлення волі нa строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, повідомлення про зникнення 48-річного чоловіка надійшло до відділу поліції від його родичів наприкінці минулого року. Через півроку тіло чоловіка, якого вважали безвісти зниклим, знайшла місцева жителька біля річки, неподалік свого дому. Поліцейські виявили на тілі загиблого численні тілесні ушкодження, які й стали причиною його смерті.