Підозрювану у вбивстві доньки Олену Добродій триматимуть 60 діб під вартою

Сьогодні, 14 грудня, в Кіровському районному суді обласного центру обрали запобіжний захід Олені Добродій, яку підозрюють у вбивстві 12-річної доньки.

Про це повідомляють Новини Кіровоградщини.

Суд проходив в закритому режимі. Головуючий суддя -  Олексій Галаган.  Олені Добродій обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.

Нагадаємо, у п’ятницю в обласному центрі зникла 12-річна Катерині Дoбрoдій. Вона пішла у школу, але там не з’явилася. До пошуків дитини долучилися небайдужі волонтери, солдати, курсанти льотної академії. Прочісували кладовище, лісопосадку, дачний кооператив. 12 грудня в результаті пошукових заходів дівчинку знайшли мертвою за 5 км від будинку з численними пораненнями.

За попередньою інформацією, 35-річна жінка під час побутового конфлікту завдала доньці кілька ударів, після чого на власному автомобілі вивезла тіло за межі міста. Увечері того ж дня подала заяву в поліцію про те, що неповнолітня не повернулася зі школи. Протягом кількох днів жінка разом із поліцейськими, волонтерами і небайдужими «брала участь» у її пошуках.