Агенція регіонального розвитку з'явилася на Кіровоградщині

????????????????????????????????????

Відбулись установчі збори з питань створення Агенції регіонального розвитку. У засіданні взяли участь перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко, заступник голови ОДА Андрій Коломійцев, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та обласної ради, ректори вищих навчальних закладів обласного центру, представники громадських організацій.

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Відкриваючи засідання, співголова обласної робочої групи з питань сприяння утворенню Агенції Сергій Коваленко наголосив на важливості створення зазначеної установи. «Агенція – це важливий механізм для подальшого розвитку нашого регіону, підвищення його конкурентоспроможності. Створення Агенції передбачено Планом дій Уряду на 2018 рік та Стратегією розвитку Кіровоградської області», — підкреслив він.

Відкритим голосуванням головою установчих зборів обрано заступника голови ОДА Андрія Коломійцева, який надалі проводив засідання зборів засновників та співзасновників установи та Наглядової ради Агенції. Учасники зборів затвердили Положення про установу та склад Наглядової ради. Тимчасово виконуючим обов’язки директора Агенції обрано Сергія Осінського.

Також учасники установчих зборів розглянули низку організаційних питань щодо створення та забезпечення функціонування Агенції регіонального розвитку вже на початку наступного року.