Відремонтовану школу та дитсадок відкриють на базі Новопразького НВО (ФОТО)

У рамках робочої поїздки до Олександрійського району голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко ознайомився з ходом будівельних робіт у Новопразькому навчально-виховному об'єднанні (школа №2).

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Реконструкція закладу проводиться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та місцевих бюджетів. Загальна вартість будівництва складає більше 13 млн грн.

Наразі у школі замінено систему опалення, ремонтується дах. До кінця року тут мають замінити підлогу, вікна та двері на енергозберігаючі, утеплити фасад, замінити систему водовідведення та мережу освітлення. Крім цього, в закладі буде виконано перепланування приміщення для розділення школи та дитячого садка, що діятиме на базі НВО. У планах місцевої влади створити у школі дві дошкільні групи на 40 дітей, що вирішить проблему з нестачею місць у двох селищних дитсадках. Всі ці роботи будівельники виконуватимуть не порушуючи навчальний процес.

Стосовно ремонту даху, голова облдержадміністрації зауважив керівнику підрядної будівельної організації, що найближчим часом завітає до школи, щоб перевірити завершення цього етапу будівельних робіт.