В обласному центрі назвали проміжні результати голосування за проекти «Громадського бюджету»

У Кіровоградській міській раді відбувся проміжний підрахунок паперового голосування за проекти “Громадського бюджету-2018”.

Нині свої голоси віддали 5 217 містян, з них 4 672 проголосували в електронному вигляді на сайті, повідомила Новини Кіровоградщини прес-служба міськради.

Ще 545 містян висловили свої уподобання на дільниці в приміщенні міської ради.

За результатами проміжного підрахунку паперового голосування, серед великих проектів лідирує сучасний концертний комплекс місту “Амфітеатр”. За нього віддали свої голоси 155 людей. Друге місце на поточний момент ділять між собою проекти “Здорова молодь — здорове місто” та «Реконструкція набережної річки Інгул». За кожний з них проголосували по 87 жителів. Третє місце поки що за проектом “Багатофункціональний громадський простір “Зелений театр” — 64 голоси.

Попередні результати підтримки соціальних проектів показали, що лідером на сьогодні є «Молодіжний центр молоді з інвалідністю “Сильні духом”», за який свої голоси віддали 147 містян. Друге місце за проектом “Гідна робота та можливості соціалізації для людей з особливими потребами” (99 голосів). І третє місце посідає проект “Фізкультура для всіх” (89 голосів).

Серед малих проектів трійку лідерів очолює “Встановлення та облаштування глядацьких трибун на бейсбольному стадіоні “Юність” (78 голосів). На другому місці — “Продовження арт-інсталяції «Umbrella Sky» – 65 голосів. І третє місце на даний момент за результатами паперового голосування за “Фітнес-екомістечком на Бєляєва” (51 голос).

— Після підрахунку бюлетенів підсумки голосування внесуть до електронної системи, — повідомив керівник управління економіки Андрій Паливода. — Після цього система знайде електронні голоси, які дублюють паперові та нівелює їх.

Проголосувати за улюблений проект необхідно по 10 листопада. Віддати свій голос можна на дільниці у приміщенні міської ради або на офіційному сайті.