У мерії вимагають покарати керівників «Кіровоградгаз» за підготовку диверсії в місті

Міська рада Кропивницького вимагає від керівництва ВАТ «Кіровоградгаз» негайно відновити постачання газу до котелень міста, і не створювати в обласному центрі надзвичайної ситуації, що межує з комунальною катастрофою.

У мерії вимагають покарати керівників ВАТ «Кіровоградгаз» за підготовку організації диверсії в місті, йдеться на сайті міськради, інформують Новини Кіровоградщини.

Керівництво обласного центру звернулося з проханням до Служби безпеки України, Національної поліції, прокуратури забезпечити належну охорону газорозподільчих пунктів, недопущення відключення газу на території обласного центру.

„Закликаємо Народних депутатів України від міста, депутатів усіх рівнів підтримати громаду міста і дати належну оцінку ганебним діям керівництва ВАТ «Кіровоградгаз». Депутати міської ради міста залишають за собою право звернутись до Президента України та Кабінету Міністрів України з приводу загрози надзвичайної ситуації в місті, внаслідок неправомірних дій керівництва ВАТ «Кіровоградгаз»”, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 27 листопада ВАТ «Кіровоградгаз» через борги розпочав відключення газових котелень від постачання газу. Без тепла залишилися майже 50 житлових будинків, дитячі садочки і приміщення ПТУ №9.