У Кіровограді зняли з балкона мати й дочку (ФОТО)

Патрульні спільно з працівниками ДСНС рятували від пожежі жінку з її малолітньою дитиною.

Про це повідомляється на сторінці Патрульної поліції Кропивницького у Фейсбуці.

Сьогодні, 7 листопада, близько 3-ї години ранку, патрульні отримали повідомлення про пожежу, на вулиці Бєляєва.

Приїхавши за вказаною адресою, охоронці порядку побачили жінку з малолітньою дитиною, яка стояла на балконі третього поверху однієї з багатоповерхівок.

35-річна громадянка перебувала у збудженому стані. Вона перелізла через балкон, однією рукою тримала дитину, іншою – трималася за поручні балкона.
Рятувальники, що також прибули на місце події, поставили штурмову драбину та намагалися зняти людей, що стояли із зовнішнього боку балкона.

Втім громадянка відмовлялася спускатися та віддавати дитину, натомість відбивалася ногами від рятувальників, співаючи при цьому пісні.

Їдкий дим поступово почав заповнювати житловий будинку. Патрульні екіпажі розпочали евакуацію мешканців.
Спостерігаючи за тим, як рятувальники намагаються зняти з небезпечної висоти людей, патрульні вирішили підстрахувати їх :вони натягнули рятувальне покривало та тримали його поки йшла рятувальна операція.

Зрештою, матір та її 6-річну доньку працівникам ДСНС таки вдалося спустити на землю. Людей одразу передали патрульним, які обігрівали їх до приїзду спеціалізованої бригади швидкої.
Жінку шпиталізували до лікарні, дівчинку разом з бабусею відвезли до дитячої обласної лікарні.

Наразі справою займаються слідчі.

Патрульні спільно з працівниками ДСНС рятували від пожежі жінку з її малолітньою дитиноюСьогодні, 7 листопада, близько...

Posted by Патрульна поліція Кропивницького on Tuesday, 7 November 2017