У Бобринецькому районі затримали серійного крадія

Працівники поліції викрили жителя області у скоєнні низки злочинів.

Про це Новинам  Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

Поліцейські встановили причетність жителя одного з сіл Бобринецького району до 3 крадіжок та 2 шахрайств. Загалом громадянин заволодів чужим майном на загальну суму близько 7 тисяч гривень.

Потерпілими від дій злодія виявилися його односельці. Чоловік зловживаючи довірою, просив «позичити» велосипед, щоб нібито поїхати у справах, а в результаті власнику його так і не повертав.

Крім того, поліцейські встановили, що злодій проникав на територію домоволодінь місцевих жителів та скоював крадіжки двоколісного транспорту і виробів із металу.

«Завдяки вжитим заходам викрадені речі правоохоронці вилучили та повернули потерпілим. Зокрема, велосипеди зловмисник переховував на території населеного пункту у заростях, де їх і виявили», — повідомив начальник Бобринецького відділення поліції Валерій Григорчук.

Досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 190 (шахрайство), ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, закінчено. Зловмиснику оголошено про підозру, матеріали передано до суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством.