Сергій Кузьменко: Перед законом усі рівні

????????????????????????????????????

Голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко прокоментував інформацію про затримання голови Бобринецької райдержадміністрацій у службовому кабінеті під час отримання неправомірної вигоди.

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Інформацію про затримання була оприлюднена Прокуратурою Кіровоградської області. Затриманий вимагав та отримав кошти за видачу дозволу на проведення санітарної чистки лісосмуг за межами населених пунктів.

— Переконаний, що працівники Національної поліції та прокуратури швидко проведуть розслідування і поінформують суспільство про суть цієї справи. Перед законом усі рівні. Чекаємо на результати розслідування та рішення суду.

Сергій Кузьменко зауважив, що кілька тижнів він провів нараду, на якій розглядали стан справ із збереженням лісосмуг і лісів на Кіровоградщині. — Мною було поставлено чітке завдання правоохоронцям — провести системну роботу по боротьбі із незаконною виробкою лісозахисних смуг. Приємно, що цей раз правоохоронні органи чітко спрацювали, — наголосив голова обласної державної адміністрації.