Райкович розкритикував дії поліції

Під час апаратної наради очільник обласного центру поінформував про результати переговорів в Кабміні, Адміністрації Президента та НАК «Нафтогаз України».

Розповів, що повернувся зі столиці із позитивними результатами, інформують Новини Кіровоградщини.

Газопостачання котелень відновили в повному обсязі. Міський голова переконаний – відключення міста від газу було незаконним, а дії очільника «Кіровоградгаз» протиправними, і їх можна назвати диверсією.

Діями поліції в цій ситуації очільник міста лишився незадоволений.

— Працівники «Кіровоградгазу» перекривали труби, які постачають газ до стратегічних у місті підприємств, а поліція чомусь нічого не бачила у цьому ознак кримінального злочину, – обурився міський голова. – Це було незаконне втручання, воно могло обернутися катастрофою для міста! А ви нічого не бачите?!

Також Райкович закликав містян активніше розраховуватись за комунальні послуги, зокрема за тепло. Нині рівень розрахунків по підпpиємству «Теплоенеpгетик»– 70-71 %, а по ДП «Кіpовогpадтепло» – 82%.

Нагадаємо, 27 листопада ВАТ «Кіровоградгаз» розпочав відключення газових котелень від постачання газу. За даними «Кіровоградгаз», заборгованість за послуги розподілу газу становить: ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ «УНГА» – 9,96 млн грн, КП «Теплоенергетик» – 4,51 млн грн. Начальник головного управління ЖКГ міськради Віктор Кухаренко повідомив, що  голова ВАТ «Кіровоградгаз»розповсюдив неправдиві дані щодо боргів. Міський голова подав на адресу місцевої прокуратури та СБУ подання про вчинення кримінального правопорушення.

За матеріалами сайту міськради.