Олександрійські копи затримали чоловіка, який обкрадав автівки (ФОТО)

Поліцейські встановили особу чоловіка, який викрадав майно з автомобілів.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

За попередньою інформацією, зловмисник причетний щонайменше до двох кримінальних правопорушень. Дільничні офіцери поліції вилучили у злодія речові докази.

«На початку жовтня до Олександрійського відділу поліції звернувся потерпілий, який повідомив про крадіжку з автомобіля, згодом надійшло ще одне подібне повідомлення від місцевого жителя. За кожним із фактів на місце пригоди було направлено слідчо-оперативну групу, яка з’ясовувала обставини.

У подальшому дільничним офіцерам поліції, які отримали інформацію про крадіжки, вдалося встановити особу зловмисника, причетного до їх скоєння. Ним виявився 44-річний олександрієць, що вже мав судимість за вчинення майнових злочинів», — зазначив начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.

Речові докази вилучено частково та направлено на дослідження. Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває.

Перевіряється причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території міста Олександрія, після чого його дії буде кваліфіковано остаточно.