Голованівській гімназії подарували шкільний автобус

Під час робочої поїздки до Голованівського району голова облдержадміністрації завітав до навчально-виховного комплексу «Голованівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім.Т.Г.Шевченка — гімназія».

Там директору гімназії Ользі Томашевській він вручив ключі від новенького шкільного автобуса, інформують Новини Кіровоградщини з посиланням на Кіровоградську ОДА.

Голованівський навчально-виховний комплекс є опорним закладом, до складу якого входить 15 філій, а навчається 1334 учні. До навчальних закладів підвозять 92 учнів з навколишніх сіл Вербове, Грузьке, Олександрівка, Свірневе та Ємилівка.

— Питання шкільного автотранспорту завжди стоятиме на порядку денному. Наразі автопарк Голованівської гімназії поповнився ще одним шкільним автобусом. За останніх два роки ми зробили серйозний крок — придбали 35 шкільних автобусів, які підвозять діток до шкіл, де створені всі умови для якісного конкурентного навчання. Ремонтуємо і дороги, по яких вони курсують, — сказав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.