Аграріїв Кіровоградщини привітали з професйним святом

В обласній філармонії відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства.

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Багаточисельну родину аграріїв Кіровоградщини зі святом привітали голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко та міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

«Ми добре цього року працювали як у полі, так і в інших сферах, — зазначив Сергій Кузьменко. – Ми говоримо, що наразі переживаємо важкі часи, але говоримо і про будівництво нової України. Вкладаються капітальні інвестиції в будівництво доріг, модернізацію медичних та освітніх закладів. У нашій країні все буде гаразд, бо у нас — найкращі люди, які своєю працею дбають про її розвиток».

Голова облдержадміністрації також підкреслив вагомий внесок аграріїв області у розбудову армії. "За вашої підтримки ми разом збудували українську армію, яка сьогодні надійно захищає кордони нашої держави і дає нам можливість на мирній Кіровоградщині працювати ", — зауважив він. Сергій Кузьменко побажав працівникам сільського господарства наснаги та гарних врожаїв.

До свята кращих фахівців аграрної галузі відзначено почесними грамотами облдержадміністрації, обласної ради та міської ради Кропивницького. Урочисті заходи завершилися концертом відомих творчих колективів.