17 листопада відкриють відремонтований міст на трасі Знам'янка-Луганськ-Ізварине (ФОТО)

Шляхопровід на трасі М-04 Знам'янка — Луганськ — Ізварине, який знаходиться в Олександрії, відкриють для проїзду транспорту в наступну п'ятницю, 17 листопада.

Про це заявив голова Кіровоградської обласної держадміністрації Сергій Кузьменко, перебуваючи на мосту сьогодні, 9 листопада, пише «Моя Олександрія».

«Плануємо відкрити в наступну п'ятницю, так мені обіцяють. Можливо, це буде не 100-відсоткова готовність, внизу ще будуть деякі роботи йти, але проїжджа частина і огорожа будуть готові, і це дозволить відкрити рух», — сказав він.

На питання журналістів про те, що далі в бік Дніпра теж йде ремонт асфальту, і чи буде проїзд там, Кузьменко сказав, що проїзд буде, але з обмеженнями, як було, коли ремонтували ділянку від Знам'янки до Олександрії.

"Ми повинні забезпечити проїзд. Тобто у нас повинен лежати як мінімум один шар асфальту, як це було в минулому році на ділянці дороги Олександрія — Знам'янка, де ми їздили по одному шару асфальту. Так, швидше за все, буде і тут: на якому -то ділянці така ж ситуація буде в цьому році. Але проїзд буде забезпечений. Зрозуміло, що з обмеженням по швидкості і з попередженням, що це не зовсім безпечно ", — прокоментував ситуацію з дорогою на Дніпро Кузьменко.