В Олександрівському районі застілля завершилося різаниною зі смертю

Працівники поліції викрили у нанесенні чоловіку смертельних тілесних ушкоджень його знайомого.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

За попередніми даними, під час сварки потерпілий отримав удар ножем, що призвело до значної крововтрати та фатальних наслідків.

До Олександрівського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл про те, що за місцем свого проживання помер 46-річний чоловік.

Поліцейські встановили, що протягом тривалого часу громадянин і ще двоє його знайомих разом мешкали у будинку іншого односельця та наглядали за домоволодінням.

На вихідних під час застілля між двома чоловіками виник конфлікт, у ході якого молодший за образу, завдану старшим, наніс йому удар ножем. У результаті значної втрати крові місцевий житель помер.

«Зловмисника було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У даний час йому оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», — розповів начальник Олександрівського відділення поліції Роман Деречин.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України триває.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років.