В обласному центрі просто неба спалюють хімічні та медичні відходи (ФОТО)

На вулиці Ярослава Мудрого на території вугільного складу просто неба спалювали лампи, ампули від ліків, батарейки, робочий одяг, робочі гумові рукавиці, голки від шприців та крапельниць, склянні пляшечки, якісь поліетиленові мішки.

Порушників виявили спецінспекція Кіровоградської міськради спільно з поліцейськими, написав у Фейсбук начальник спецінспекції Андрій Максюта, інформують Новини Кіровоградщини.

— Просто навалили на кучу і підпалили обливши якоюсь рідиною. Поряд стояв робітник на ім'я Вячеслав, що перебував явно у стані алкогольного сп'яніння, поряд дві каністри (кожна по 25 літрів, одна вже майже порожня) якоїсь смердючої рідини. Вячеслав сказав, що запалив це все по команді директора підприємства (дане підприємство має ліцензію на утилізацію небезпечних відходів). Він назвав його назву і прізвище директора, але то справа правоохоронних органів. Диміло і чаділо дуже сильно. Це все тягло на житловий масив. Я викликав пожежних і через хвилин 7 вони прибули на місце і розпочали гасити небезпечне згарище”, — йдеться в повідомленні.

За словами Максюти, такі небезпечні речі, як лампи, медичні відходи (ампули, пляшки, голки) і т.д. повинні утилізовуватися в спеціальних умовах — спалюватися в спеціальних печах при певній температурі.

РЕЗОНАНС!!!ОТИМ, ЩО НА ФОТО — ДИХАЛИ ЛЮДИ!!!ОТАК У НАС ДЕХТО (ЛІЦЕНЗОВАНА ФІРМА) СПАЛЮЄ ХІМІЧНІ ТА МЕДИЧНІ ВІДХОДИ!!! ...

Posted by Andrey Maksyuta on Thursday, 5 October 2017