В обласному центрі банда труїла снодійним і оббирала „до нитки” клієнтів розважальних закладів (ФОТО)

Працівники карного розшуку викрили шістьох учасників злочинної групи, які «труїли» небезпечним медичним препаратом та обкрадали нетверезих відвідувачів розважальних закладів обласного центру.

Про це Новини Кіровоградщини повідомили в Секторі комунікації поліції області.

За словами головного поліцейського області Сергія Кондрашенка, всього на гачок аферистів потрапили більше 30 осіб. Організатором групи виступив кримінальник, виходець із Кавказького регіону. У спільники він взяв знайомого, що за «сумісництвом» працював у нього водієм та чотирьох дівчат, які ставали спочатку «наживкою», а згодом і виконавцями злочинів.

Затримати підозрюваних оперативникам вдалося «на гарячому». У них вилучили гранату, травматичний пістолет та особисті речі потерпілих. Нині доведена причетність підозрюваних більше ніж до трьох десятків епізодів кримінальних правопорушень.

Схема «збагачення» полягала у тому, що дівчата підшукували нетверезих громадян у закладах відпочинку з нічним режимом роботи, непомітно досипали до алкоголю снодійне, а коли відвідувач засинав, до справи включався вже і сам «організатор».

Для того, аби «приспати» потерпілих, зловмисниці використовували сильнодіючий медичний препарат, який в поєднанні з алкоголем не завжди мав снодійний ефект, він міг викликати параліч нервової системи та органів дихання, а у випадку ішемічної хвороби – навіть спричинити зупинку серця.

За скоєне усім загрожує до 12 років ув’язнення та конфіскація майна.

Карному розшуку обласного апарату поліції Кіровоградщини 👏👏👏Ними викрито шістьох учасників злочинної групи, які «труїли...

Posted by Сергій Кондрашенко on Thursday, 19 October 2017