У Кіровограді без тепла залишаються 53 будинки і дитсадок

Станом на ранок 26 жовтня в обласному центрі працювали усі котельні, крім теплопункту по вулиці Добровольського, який обслуговує ДП «Кіровоградтепло».

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської міськради.

За інформацією головного управління ЖКГ міської ради, вона теж була запущена в роботу, але котли довелося погасити через аварійну ситуацію на виході магістральної мережі теплопроводу. Наразі тут тривають ремонтно-відновлювальні роботи, які обіцяють закінчити до вечора сьогоднішнього дня і відновити у мікрорайоні Новомиколаївка повноцінне теплозабезпечення. Поки що, через цю аварію, без тепла залишають мешканці 53 будинків і вихованці одного дитячого садочка.

Аварійні бригади ДП «Кіровоградтепло» працюють також на ліквідації поривів по вулиці Космонавта Попова, 9-б та по вулиці Червонозорівській, 15. Спеціалісти КП «Теплоенергетик», у свою чергу, усувають аварійні ситуації на мережах по вулиці Віктора Чміленка, 97 та по вулиці Вокзальній,1. Є пориви і у внутрішньо будинкових мережах, зокрема у багатоповерхівках по вулицях Похітонова, 4, Вокзальній, 16 корп.2, Київській,11/3, волкова, 28,корп...3,4, Бєляєва,11, Кільцевій,13.

Загалом, у місті підключено до централізованого опалення 706 будинків із 797, це 89% житлового фонду. З теплом також 31 дитячий садочок із 39. У системі закладів охорони здоров’я не забезпечене поки теплопостачання до поліклінічного відділення по вулиці Космонавта Попова.